Inter-relationele communicatie

Inter-relationele communicatie

Inter-relationele Communicatie vormt de weg naar duidelijkheid en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust toegepast aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. De basis van deze workshop ligt in de theorie Non Violent Communication van Marshall Rosenberg en de Transactionele Analyse van Berne. 

Humanwise maakt het praktisch toepasbaar in de workshop Inter-relationele Communicatie.

Onbewust heeft ieder mens na zijn of haar kinderjaren een ‘zelfgecreëerde ik’ opgebouwd. Een manier van denken en communiceren die je onbewust toepast. Een wijze waarmee jij je op jouw manier staande houdt in de maatschappij. Dat geldt voor jou maar ook voor ieder ander: je collega, je partner en je klant, cliënt, etc.

Belangrijke vraag daarbij is wat de kwaliteit en impact van de communicatie vanuit jouw ‘ík’ en de daaruit voortvloeiende relatie is. Zeker als het wat spannender wordt. In hoeverre jij ‘in verbinding’ bent met jezelf en met de ander. Inter-relationele Communicatie is een manier van communiceren waarbij je vanuit inleving (empathie) in jezelf èn de ander kwalitatief contact maakt en houdt. 

Toepassing van Inter-relationele Communicatie zorgt voor een unieke dialoog met grote impact op de kwaliteit van samenwerking en persoonlijk welzijn.

 De workshop

In vier uur tijd neemt een van de facilitators van Humanwise je mee in de wereld van Inter-relationele Communicatie. Het gedachtegoed en het model worden toegelicht en praktisch gemaakt. Je gaat tijdens de sessie met je eigen vragen aan de slag om enigszins inzicht te krijgen en je bewust te worden van je onbewuste en automatische denken en handelen, je gedachten, je gevoelens, jouw manier van communiceren. 

 Praktisch, toepasbaar en interactief!

Download hier de flyer