Humanwise Organisatie Ontwikkel Programma

Humanwise Organisatie Ontwikkel Programma

Stel in dat iedereen binnen jouw organisatie werkt en leeft vanuit wie hij is met zijn eigen unieke talenten, vanuit gedeelde normen en waarden, vanuit focus op een gedeeld doel. Stel dat dàt mogelijk zou zijn.

Organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers zijn minder gemotiveerd, burn-outs en bore-outs zijn veel voorkomende verzuim oorzaken, management schiet te kort. Terwijl je wilt aansluiten bij de snel veranderende wetgeving en marktontwikkelingen. Hoe pak je dit efficiënt aan?

Humanwise biedt een antwoord. Wij helpen om jouw organisatie te laten aansluiten bij het huidige en toekomstige tijdperk. Autonomie en Gedrevenheid terugbrengt, voldoening creëert voor management, medewerkers en klanten.

De  Humanwise organisatie ontwikkel programma's zijn inspirerende, maatwerk, programma's die inzetten op het benutten van het volledig aanwezige potentieel van de organisatie en haar medewerkers. Samen schetsen wij een venster op de organisatie van de toekomst, vertrekkend vanuit de organisatie WHY. Door middel van een praktisch programma, met specifieke thema’s voor HR, Management en Medewerkers.

De Humanwise programma's zijn voor organisaties die de kracht van talenten, vertrouwen en eigenaarschap optimaal wil benutten en op die de effectiviteit van mensen en daardoor de organisatie wil vergroten.

Afspraak maken? Bel ons en wij maken graag kennis met u. Ons telefoonnummer is 0521 53 58 09

'There are no such things as organizations, there are only people who behave'