Ontwikkelen

Ontwikkelen

Humanwise pakt ontwikkelen op eigen wijze aan. Met de Humanwise ontwikkelprogramma's verzorgen wij passende trajecten. Maatwerk afgestemd op jou, het team of de organisatie behoefte.

De basis van alle Humanwise ontwikkelprogramma’s is een gedegen fundering. Een fundering die gelegd wordt in ons eerste gesprek. Samen stellen wij doelen, maken afspraken en zorgen dat we verwachtingen helder hebben.

Humanwise werkt met verschillende analysemethodes waaronder die van TaPasCity. Een internationale organisatie die wetenschappelijk gevalideerde online assessments uitvoert om inzicht te krijgen in talenten, talenversnellers (competenties) en drivers maar ook gedrag en burn-out risico in kaart brengt. Naast persoonlijke analyses maken wij daar waar nodig ook gebruik van de TaPas Organisatiescan die inzicht geeft in de strategische focus van een organisatie. Dit biedt mogelijkheden voor duurzame groei en laat zien hoe je als organisatie meer/sneller/beter resultaat behaalt.

"Samenbrengen van individuele talenten op professioneel gebied binnen een werkomgeving waardoor zowel persoon als organisatie groeit."