Nick Huisman

Nick Huisman

In het team van Humanwise is Nick Huisman is één van de trainers. Als ondernemer is hij werkzaam geweest in verschillende bedrijfstakken en is bij Humanwise belandt op de plek waar hij zicht thuis voelt.

 Met een opleiding in de IT op zak studeerde hij Bedrijfskunde in Groningen waarbij hij zich onder andere specialiseerde in het excelleren van organisaties en het onderzoeken van juridische risico’s bij bedrijven. Al tijdens zijn studie was Nick werkzaam als coach. Bij het callcenter waar hij als bijbaantje in eerste instantie in de verkoop werkte, kon hij doorgroeien tot teamleider en coach. Met meer dan 80 collega’s om aan te sturen en te begeleiden was er dan ook genoeg werk aan de winkel. Dit werk bestond onder andere uit het individueel begeleiden van werknemers, geven van trainingen op het gebied van verkoop en opleiden van nieuw personeel. Na zijn studie ging Nick als zelfstandig ondernemer aan de slag als adviseur bij verschillende bedrijven en trainde hij onder andere verkoopadviseurs.

 Werken bij Humanwise was voor Nick dan ook een logische volgende stap. Hij luistert graag naar wat mensen te vertellen hebben en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern van een situatie te komen. Aan de hand van de informatie die hij hieruit haalt kan hij snel schakelen en de juiste handvatten bieden om een individu of een team verder te helpen in hun eigen ontwikkeling. Het is duidelijk te merken dat Nick, door de manier waarop hij zich toelegt op het werk, veel energie krijgt en dit ook kan overbrengen op anderen.